Rådgivning og behandling

Der kan være mange årsager til, at du kan få brug


for psykologisk behandling eller rådgivningMange mennesker bliver ramt af en  depression i løbet af deres liv og har brug for at denne behandles. Angst er ligeledes en grund til at søge psykologisk hjælp.


I dit arbejde kan du opleve stort pres, måske er der fyringer på din arbejdsplads. Eller du har gennem længere tid oplevet et usundt niveau af stress, der gør at du har brug for psykologisk hjælp til at håndtere stress-situationer.


Mange søger ligeledes psykologisk hjælp til at komme igennem en stor sorg for eksempel ved livstruende sygdom eller ved tabet af en nær ven.


Når parforholdet knager, kan det være en god hjælp at få psykologisk rådgivning, så man kan tage beslutning om at fortsætte livet – sammen eller hver for sig. Skulle I have taget beslutningen om skilsmisse, kan en af jer eller begge to have behov for psykologisk rådgivning, for at se den nye tilværelse i øjnene.

Medlem af Dansk Psykolog Forening      l      Aut. Cand Psych. Spec. i Org. og Arbejdspsykologi      l      CVR-nr.: 18248182

psykolog Marianne Cooper